2/6/10

Seguiment informatiu sobre la #flotilla







Des de l'ACAI volem fer una breu relació dels fets ocorreguts perquè podeu contrastar la informació que ofereixen els mitjans de comunicació.

1. Comunicats de l'Ambaixada d'Israel a Espanya:


Sobre el que ha passat aquesta matinada amb la flota de vaixells que es dirigia a Gaza, l'Ambaixada d'Israel a Espanya vol destacar el següent:

1. Israel lamenta molt la pèrdua de vides humanes.

2. Els soldats israelians que van pujar als vaixells van ser atacats de forma violenta i agressiva amb armes (pistoles, còctels Molotov, ganivets i pals) per la qual cosa van haver de defensar-se. L'atac per part dels activistes havia estat planificat prèviament. Els vaixells naveguen en aquest moment rumb al port de Ashdod.

3. L'actuació no pacífica dels activistes pro-Hamàs en els vaixells és una prova més dels seus veritables objectius. L'organització que aquesta darrere d'aquesta flota, l'ONG turca IHH, té contactes amb bandes terroristes fonamentalistes islàmiques i les finança.

4. Els activistes de la flota i els seus organitzadors van rebutjar els reiterats oferiments d'Israel per fer arribar l'ajuda humanitària a Gaza a través del port de Ashdod i posar fi a la provocació.

5. El que ha passat reforça la necessitat de frenar el contraban d'armes i el pas de terroristes a la franja de Gaza. Cap país hauria tolerat una violació així de la seva sobirania i un atac cap als seus ciutadans i soldats.


Així mateix, l'Ambaixada reitera el que s'ha dit en el seu comunicat del passat 28 de maig:

1. L'objectiu d'aquesta flota és exclusivament polític i propagandístic: donar suport al govern del grup terrorista Hamàs. De fet, algunes de les organitzacions participants financen grups terroristes islamistes radicals.

2. La seva forma d'actuar posa en evidència que les raons humanitàries no són l'objectiu de l'operació. Això pot apreciar clarament per:

a. La seva negativa a fer arribar l'ajuda humanitària a través del port de Ashdod, tot i les garanties del govern d'Israel de fer-lo arribar a la Franja de Gaza.

b. Haver rebutjat la petició dels familiars del soldat segrestat Gilad Shalit de fer-li arribar una carta dels seus pares.

3. La quantitat d'ajuda humanitària que diuen pretendre fer arribar a Gaza no arriba ni a la meitat de la que setmanalment entra des d'Israel a la Franja de Gaza des de fa mesos.

4. Els organitzadors i participants només pretenen muntar una operació de propaganda i no una veritable missió d'ajuda humanitària. No és més que una provocació al servei de les mentides de Hamàs.


2. Poc abans de salpar, es canten cançons d'Intifada i de martiri a la flotilla i els suposats pacifistes reconeixen que busquen arribar a Gaza per desafiar Israel o patir el martiri.


3. La Marina israeliana ordena al mercant turc que atraqui al port d'Ashdod per a poder entregar les vitualles a la Franja de Gaza després de ser inspeccionades i la resposta és negativa.



4. Els soldats israelians aborden el mercant armats amb escopetes de paintball de pintura vermella per dissuadir els suposats pacifistes que ataquen violentament amb ganivets, granades, còctels molotov, pals de ferro i fins i tot roben alguna arma curta d'algun soldat tot buidant fins a dos carregadors contra ells, en una emboscada ben planificada, cosa que obliga els navy seals a respondre amb foc real el foc real que reben.



5. Apunyalament d'un soldat israelià per part d'un suposat cooperant



6. Armes decomissades als suposats cooperants pacifistes




7. Entrevista als soldats atacats pels suposats pacifistes descrivint la violència rebuda pels "cooperants"



8. Sobre la suposada "crisi humanitària" que viu la Franja de Gaza





9. Més informació a:

Catalunya-Israel: http://www.cat-israel.org

10. Addenda:

- La #flotilla "humanitària" refusa ajudar el soldat segrestat per l'organització terrorista Hamàs Gilad Shalit http://www.jpost.com/Israel/Article.aspx?id=176655

- Transferència del material humanitari que duia la flotilla a Gaza mitjançant Israel:





- Proves de la relació entre la #flotilla i la Global Jihad: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3897667,00.html

- Armes confiscades als membres de la #flotilla amb inscripcions de l'organització terrorista islàmica Hizbal·là


Més fotografies d'armes confiscades a: http://idfspokesperson.com/2010/06/02/photos-of-rioters-weapons-including-slingshot-with-hizbullah-written-across-handle-2-june-2010/

- Expert marítim britànic analitza el linxament de soldats israelians durant l'abordatge a la #flotilla







Seguidors